Kültür & SanatMagazinManşet

Canan Ergüder ve Doruk Şengün Sahne Tozu Yutanlar’da Soruları Yanıtlıyor!

Zorlu PSM’nin sahne heyecanını paylaşan özel isimleri bir araya getirdiği YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar” Zorlu PSM YouTube kanalında yeni bölümleriyle devam ediyor. “Sahne Tozu Yutanlar” bu hafta, Greg Kotis ve Mark Hollman’ın kaleme aldığı Tony Ödüllü “Sidikli Kasabası Müzikali”nin başarılı oyuncuları Canan Ergüder ile Doruk Şengün’ü bir araya getiriyor. 

 

Birbirinden farklı dijital içerikleriyle seyircilere farklı deneyimler sunan Zorlu PSM, “Sahne Tozu Yutanlar” programında, deneyimli isimlerin samimi sohbetleriyle sahnede olmanın ruhunu yeniden izleyicilerle paylaşıyor.

Sahne heyecanını paylaşan sanatçıların hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahnenin kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; sezon boyunca yoğun ilgiyle izlenen Tony Ödüllü “Sidikli Kasabası Müzikali”nin başarılı oyuncuları Canan Ergüder ile Doruk Şengün’ün keyifli sohbetleri yer alıyor.

 

Canan Ergüder: “Keşke çok daha önce müzikale başlasaymışım!”

 

Canan Ergüder “Sidikli Kasabası Müzikali’ne ikinci sezon dahil oldun ve gerçekten şahane bir performans çıkarıyorsun. Genel olarak sürece ve projeye dair neler düşünüyorsun?” sorusunu soran Doruk Şengün’e, “Kendi adıma keşke çok daha önce müzikale başlasaymışım diyorum ama zamanı demek ki şimdiymiş. “Sidikli kasabası Müzikali” ile ilgiliyse şunu söylemek istiyorum; beraber oynadığım insanlar o kadar yetenekli, onları izlemek o kadar kalbimde çiçekler açtırıyor ki sahnede olmadığım anlarda oynayan arkadaşlarımı izlerken inanılmaz duygulanıyorum. Zaten ben seyirci tarafındayken de izlediğimde ağlayarak izlemiştim yeteneklerini. Çünkü Türkiye’de müzikal dünyasında böyle yeteneklerin olduğunun farkında değildim. Türkiye’de böyle bir müzikalin bu kadar güzel sahnelenebileceğinin de farkında değildim. Bu ekibi görünce ve bu kadar genç insanlarla birlikte sahneyi paylaşınca başka bir mutluluk duyuyorum. “Sidikli kasabası Müzikali”nde oynamak, onun içinde kaybolmak çok eğlenceli.” yanıtını verdi.

  

Doruk Şengün: “İzleyicilerle bu kadar yetenekli bir ekibi buluşturmaktan mutluyum” 

Doruk Şengün “Senin için nasıl gelişti süreç? Bildiğim kadarıyla senin için çok eskilere dayanıyor bu proje?” sorusunu soran Canan Ergüder’e “Ben aynı zamanda oyunun yapım şirketi olan Mon Prodüksiyon’un da ortağı olarak yer alıyorum projede. Benim on senedir aklımda olan bir fikirdi bu ve Türkiye’de gerçekten bu işi yapabileceğine inandığım çok yetenekli insanlar vardı aklımda hep. Daha önce 2011- 2013 yılları arasında bu müzikal Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenirken de aynı rol ile yer almıştım. Zaten bir oyunda daha oynadım ve uzun bir süre tiyatro yapmadım çünkü kendi istediğim, izlemek istediğim bir şey değilse içinde yer almak istemiyordum. Bu fırsatı bulduğumda ve kendimde de maddi-manevi o gücü hissettiğimde direkt bu ekip benim kafamda kodluydu. Dolayısıyla izleyicilerle bu kadar yetenekli bir ekibi buluşturmak benim için çok büyük bir şey oldu.” yanıtını verdi.

 

Canan Ergüder ve Doruk Şengün’ün keyifli ve bir o kadar da samimi sohbetini izleyebileceğiniz “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümüne Zorlu PSM YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Haberler