Magazin

Her Şey Senin İçin Özel

Her Şey Senin İçin Özel

Geçtiğimiz hafta kapılarını muhteşem bir şekilde açan ve yaza merhaba diyen Luijo Lounge’te eğlence ile gece hayatı son sürat devam ediyor… Bu yaz şehirde kalanlarda, gidenlerde Luijo Lounge’tan vazgeçmeyecek. Adil..

Her Şey Senin İçin Özel

Geçtiğimiz hafta kapılarını muhteşem bir şekilde açan ve yaza merhaba diyen Luijo Lounge’te eğlence ile gece hayatı son sürat devam ediyor…

Bu yaz şehirde kalanlarda, gidenlerde Luijo Lounge’tan vazgeçmeyecek. Adil ve Hale Senem Develi çiftinin ellerinde hayat bulan mekanda; “Her şey senin için özel” sloganı ile eğlence ön planda.

Bu hafta Luijo Lounge’da eğlence severlerle buluşarak DJ’liğini Onur Unhanoğlu, Mert Arman ve Görkem Maral’ın üstlendiği müzik ziyafeti ile eğlence doruklara taşındı.

Gece hayatı ve eğlence mekanına 2024 yılında da damga vuran mekanda hareketlilik yine devam ediyor. DJ’lerin; Haydi bu gece oturmak yok denilen cinsten yaptıkları müziklerle gençlik Luijo’dan vazgeçemiyor.

Çalınan parçalar içinde Klasikler de var, bu yazın hitleri de. Bu özel mekan, şehrin en güzel noktasında konumlanmasıyla birlikte göz alıcı atmosferi ile dikkat çekiyor…

Açık ve kapalı yeri olan Luijo her kesime de hitap ediyor. Teras bölümünde Palmiyeler ortasında yaz havası veren ve sayfiye yerleri hatırlatan konsepti ile sizi büyüleyen Luijo kapalı mekanı ile de ayrı huzur veriyor.

Ayrıca, menüde yer alan özel kokteyller ve lezzetli atıştırmalıklar, ziyaretçilere damaklarına hitap eden seçenekleri mevcut.

Adil ve Hale Senem Develi çifti; “Şehri saran akşamı zevkli bir içki ile karşılamayı, kaliteli bir yemeğin sonrasında geceyi bazen Lounge atmosferinde, ama bazen de sahne performanslarıyla tek bir mekanda sürdürmeyi mümkün kıldık. Konuklar isterlerse yemek sonrası da içki ve dans için mekânı ziyaret edebilirler. Ayrıca, menüde yer alan özel kokteyller ve lezzetli atıştırmalıklar, ziyaretçilere damaklarına hitap eden seçenekler sunuyor. Misafirlerimize sunduğumuz eşsiz deneyimi bir adım ileriye taşıyoruz. Bu mekan, hem şehir sakinleri hem de konuklarımız için unutulmaz anlar yaşatacak bir atmosfere sahip. Herkesi Luijo Lounge’ye bekliyoruz” dediler.

Gelen konukların çoğunluğu ise Luijo’nun vazgeçilmez olduğunu belirterek; “Her dönemin hit şarkılarını canlı canlı dinlemek, o şarkıları söylemek ve doyasıya dans etmek çok güzel.  Adil ve Hale Senem Develi çifti harika bir atmosfer yaratmışlar burada” dediler.

Açık ve kapalı mekanı ile gelen konukların beğenisini kazanan Luijo Lounge misafirlerine sunduğu eşsiz deneyimi bir adım ileriye taşıyarak herkesin gelebileceği bir mekan.

Adil ve Hale Senem Develi çifti; Luijo Lounge her gün saat 16.00’de – 01.00 arası misafirlerine hizmet verecek diyerek, Luijo özel etkinlikler ve davetler için de ideal bir mekan olarak öne çıkıyor. Luijo Lounge Beysupark AVM/Çayyolu’nda sizleri bekliyor dediler.

Safa ve arkadaşları gecede eğlence ve mekanın hakkını veren gençler arasındaydı…

ADİL DEVELİ – BATU SAFİ

TUTKU İSKENDER – TAHA SERTKAYA – ADİL DEVELİ 

İlgili Haberler